0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii

Daca comandati unul dintre produsele comercializate pe websiteul https://www.sportcasualpro.com/, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare.

Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Acesti termeni si conditii tin loc de contract la distanta intre comerciant si cumparator.

https://www.sportcasualpro.com/ isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de https://www.sportcasualpro.com/, denumit in continuare Vanzator. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului https://www.sportcasualpro.com/, va fi denumita Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul https://www.sportcasualpro.com/, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Vanzatorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Vanzatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului https://www.sportcasualpro.com/ in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Vanzatorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate / vandute unei terte parti. Vanzatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului https://www.sportcasualpro.com/ a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Vanzatorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Produsele comercializate de Vanzator prin intermediul siteului https://www.sportcasualpro.com/ sunt achizitionate de la diversi furnizori din Romania. Vanzatorul comercializeaza aceste produse exact in aceiasi stare si ambalaj precum sunt achizitionate de la furnizori.

Vanzatorul nu importa si nu produce niciunul dintre produsele comercializate prin intermediul siteului https://www.sportcasualpro.com/, drept urmare nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea si originalitatea produselor comercializate.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul https://www.sportcasualpro.com/, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 5 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Vanzatorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare

In functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Vanzatorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului https://www.sportcasualpro.com/ sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul https://www.sportcasualpro.com/, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului https://www.sportcasualpro.com/ si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Returnarea produselor

Conform ordonantei 130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat rapid, in termen de 1-5 zile lucratoare de la notificarea trimisa catre Vanzator.

Dumneavoastra alegeti daca folositi valoarea returnata pentru a comanda alte produse sau daca doriti sa primiti banii inapoi.

Contravaloarea produselor comandate va fi returnata in termen de 1-10 zile de la data receptionarii de catre Vanzator a coletului de la client, fara a include taxele de transport.

Intrucat Ordonanta 130/ 2000 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, Vanzatorul impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati pana la 100% din valoarea produsului.

Pentru a putea returna un produs achizitionat de la Vanzator, produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezinta urme de uzura, modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc sau numere seriale sterse sau modificate.

Coletul retur va fi trimis catre Vanzator fara taxa de transport sau de ramburs. Vanzatorul nu va achita curierului nicio astfel de taxa.

In cazul in care, totusi, un client trimite catre Vanzator un colet/produs retur cu taxa de transport, Vanzatorul va achita aceasta taxa, urmand ca, contravaloarea acesteia sa fie scazuta din valoarea care va urma sa fie restituita clientului.

Puteti refuza primirea coletului in urmatoarele conditii:

– Livrare gresita – produsele livrate sunt altele decat cele comandate;

– Cantitatea produselor livrate difera de cantitatea comandata;

– Coletele/ produsele livrate sunt deteriorate.

Puteti solicita returnarea produselor in urmatoarele cazuri:

– Produsul comandat nu corespunde cu specificatiile de pe site.

– Produsul nu este functional – solicitarea facandu-se in termen de 24 de ore de la receptia coletelor de catre client.

In oricare dintre cazurile de mai sus, coletul va putea fi returnat catre Vanzator fara nici un cost suplimentar. Returnarea coletelor se face doar prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier sau GLS. Nu raspundem de coletele expediate prin alte modalitati.

Eventualele probleme cu privire la integritatea si/sau continutul coletului trebuie facute la momentul receptionarii lui. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor putea fi luate in considerare.

Restituire banilor

Restituirea unei sume achitate de un client catre Vanzator reprezentand contravaloarea unuia sau a mai multor produse se va face in 1-10 zile lucratoare de la primirea coletului retur de catre Vanzator.

Pentru a beneficia de o transparenta maxima si pentru a respecta toate legile sistemului financiar din Romania, orice restituire de bani se va face numai intr-un cont bancar pe care clientul trebuie sa il trimita in scris catre Vanzator prin curier (in acelasi timp cu produsele), prin e-mail sau sms.

In anumite situatii, si anume, cand clientul nu detine un cont bancar, pot exista si exceptii pe care operatorii nostri le vor propune clientilor.

In niciun caz nu vor fi propuse sau acceptate urmatoarele variante:

– intalnire intre un reprezentant al Vanzatorului si client

– trimiterea banilor prin paypal ori sisteme de transfer de bani (ex: western union, moneybookers, etc.)

– trimiterea banilor in plic prin curier sau posta

– plata ramburs al coletului retur